Ekipa na treningu

    EHF Euro ligaMonday, 14. October 2024.

    Ekipa je večeras odradila trening u dvorani Pabellon Vicente Trueba, u kojoj će sutra odigrati utakmicu 2. kola grupne faze EHF Europske lige. Protivnik nam je ekipa Bathco BM Torrelavega kojoj će ovo biti povijesna utakmica. Za španjolsku momčad to će biti prvi nastup na nekom europskom natjecanju, a kako smo doznali, očekuju glasnu podršku s tribina koje bi sutra trebale biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Dvorana prima nešto više od 2500 gledatelja, tako da će atmosfera sutra biti sigurno dostojna utakmice “male lige prvaka”.

    Trener Krešo Ivanković s ekipom je danas odradio video analizu i nešto kraći trening u dvorani. Dečki su se nakon dugog i poprilično napornog puta uspjeli dobro odmoriti, večeras su malo osjetili i dvoranu, a sutra je prije podne na rasporedu još aktivacija.

    Atmosfera u ekipi je odlična, svi su igrači zdravi i bit će spremni za sutrašnju utakmicu. Naravno da su svjesni odgovornosti i značenja tekme koja sigurno neće biti nimalo lagana, ali motivacija i samopouzdanje su na zavidnoj razini.

    Utakmica počinje u 20,45 sati uz izravan prijenos na sportskom kanalu Arena Sport1.

    Keywords

    EHF Europska liga
    RK Nexe
    Share with friends

    Naši sponzori