Igrači RK Nexe u vrhu hrvatskog rukometa

VijestiPetak, 26. Listopad 2018.

Sinoć je u Osijeku u dvorani Gradski vrt rukometna reprezentacija Hrvatske odigrala utakmicu prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020 protiv reprezentacije Švicarske te pobijedila s 31:28.

U prvom poluvremenu pred ispunjenom dvoranom i uz podršku publike vodila se izjednačena bitka uz povremena vodstva naše reprezentacije, a najveće je bilo u 17 minuti 10 :7. Pred kraj poluvremena u 27. minuti Švicarska prvi puta dolazi u vodstvo i na odmor se odlazi s rezultatom 16:15 za Švicarsku. U nastavku utakmice priliku dobiva i naš Grom Marin Šipić koji zabija 3 gola, Hrvatska pritišće, pomalo lomi otpor protivnika te pobjeđuje 31:28.

Uz Marina Šipića koji je dobio pohvale za igru i od izbornika Line Červara u sastavu reprezentacije je i naš novi igrač Halil Jaganjac, a igrali su i nekadašnji igrači RK Nexe Mate Šunjić, Alen Blažević i Josip Božić Pavletić.

Dojmove o utakmici i nastupanju za reprezentaciju iznijeli su igrači RK Nexe Marin Šipić, Halil Jaganjac, nekadašnji igrači RK Nexe Mate Šunjić i Alen Blažević te izbornik Lino Červar, a sve to možete pogledati u video prilogu.

Ključne riječi

Podijeli s prijateljima