Halil Jaganjac: Predstavljati boje Hrvatske za mene je velika nagrada i motivacija

VijestiPetak, 30. Listopad 2020.

Usprkos trenutnoj situaciji, igrači rukometnog kluba Nexe optimistično gledaju na budućnost, a jedan od njih, Halil Jaganjac, rekao nam je nekoliko rečenica o trenutnoj situaciji i svojim očekivanjima za skoru budućnost:
“Svi smo bili jako sretni nakon pobjede u Švedskoj i nadali smo se da ćemo tako u dobrom raspoloženju dočekati i Bešiktaš pred svojim navijačima u Našicama. Međutim, i Turcima korona stvara probleme, te je EHF bio prisiljen odgoditi susret zakazan za utorak.

 

Jako nam je žao, ali nam je jasno da je zdravlje nas sportaša i svih ljudi oko nas na prvom mjestu i morali smo prihvatiti odluku.
Treniramo vrijedno svaki dan kako bi nakon EHF stanke zakazane za sljedeći tjedan spremno dočekali Francuskog giganta Montpellier, ako sve bude u redu.
Nadamo se da će navijači ponovno biti u mogućnosti doći u dvoranu uz epidemiološke mjere jer nam njihova potpora puno znači.

Ja se osjećam jako dobro i veselim se pozivu Line Červara u reprezentaciju za utakmice sa Slovačkom i Mađarskom. Trener Horvat i ja sljedeći ćemo tjedan biti s reprezentacijom.
Privilegija je biti pozvan među takve igrače i trenirati s takvim imenima jer se od njih uvijek nešto može naučiti i unaprijediti, a predstavljati boje Hrvatske za mene kao mladog igrača je stvarno velika nagrada za trud, kao i motivacija da u budućnosti radim još bolje i jače.

 

Ključne riječi

Podijeli s prijateljima