Sutra derbi 10. kola Lige B – RK NEXE – MRK Sesvete

Paket24 Premijer ligaPetak, 19. Studeni 2021.

Sutra smo ponovno domaćini u prvenstvenom susretu Paket24 Premijer HRL. Utakmica 10. kola u Ligi B bit će odigrana u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava s početkom u 19 sati, a u goste nam stiže vrlo dobra ekipa Sesveta. Evo što je uoči sutrašnje tekme izjavio trener Branko Tamše:

“pred nama je derbi susret ovog kola u našoj Ligi B, u goste nam stiže ekipa Sesveta, jako dobra ekipa koja ima i glavu i rep. Igraju vrlo dobar, moderan rukomet, posjeduju ogromnu energiju, želju i volju i siguran sam da će u Našice doći iznimno motivirani i rasterećeni, jer nemaju što izgubiti, a puno toga mogu dobiti. Očekujem vrlo zanimljivu i za nas tešku utakmicu, ali igramo pred svojom publikom, pripremamo se jako dobro i najprije moramo gledati sebe i svoju igru. Očekujem da igrači koji će zaigrati sutra budu koncentrirani svih 60 minuta i da pokažu ono lice koje priliči igračima RK NEXE, jer samo tako ćemo doći do pozitivnog rezultata. Znam da možemo odigrati na vrhunskoj razini, što smo uostalom u ovih proteklih dva mjeseca puno puta pokazali, tako da očekujem povratak na pobjedničke staze. I dalje ne možemo računati na Bornu Manci Mičevića i vratara Mihaila Radovanovića – Borna je obnovio ozljedu palca na ruci i još nije spreman, a Mihailo je dobio neugodan udarac loptom u glavu i e zbog problema s okom morat će još malo pauzirati. Na žalost, već smo navikli smo na takve situacije. Koga nema bez njega se može i mora, ima nas dovoljno i to nam ne bi trebalo stvarati veće probleme, ali naravno da se veselim povratku svih naših povrijeđenih igrača i onih koji su na rehabilitaciji”.

Naš najbolji strijelac na utakmici protiv Gorenja u utorak bio je Mario Tomić, no to je slaba utjeha s obzirom na neugodan poraz. Sutra je novi dan i nova utakmica koju je ovako najavio Mario:

“vrlo uvjerljivo smo svladali ekipu Sesveta na njihovom terenu u 3. kolu prije mjesec dana i u toj smo se utakmici odlučno postavili od prve minute i nametnuli našu igru. U svim segmentima smo bili bolji i zasluženo pobijedili i mislim da je to model po kojemu trebamo igrati i sutra. Očekujem ipak potpuno drugačiju utakmicu, krećemo od 0:0 i trebamo se opet nametnuti od samog početka i još jednom pokazati da smo bolja i kvalitetnija momčad i upisati nova dva boda. Sigurno da nije ugodno nakon poraza u Velenju, dobili smo jednu “kolekivnu šamarčinu” i sada je prilika da se protiv Sesveta resetiramo i  vratimo na pravi kolosijek. U utorak nas očekuje i nova europska utakmice protiv La Rioje u Našicama i to će također biti prigoda da pokažemo ono što znamo i možemo, a što smo pokazali u nekoliko prošlih utakmica koje smo igrali na vrhunskoj razini”.

Za sve navijače koji će utakmicu gledati uživo i dalje vrijede preporuke HZJZ-a, dakle obvezna je COVID putovnica ili negativan antigenski test, a izravan prijenos utakmice bit će na YouTube kanalu HRS-a. Sretno Gromovi!

 

 

Ključne riječi

Branko Tamše
Mario Tomić
MRK Sesvete
Paket24 Premijer HRL
RK Nexe
Podijeli s prijateljima