Sutra u Našicama nova utakmica Premijerke

Paket24 Premijer ligaPetak, 18. Listopad 2024.

Nema previše vremena za odmor, Gromovi su uspjeli malo napuniti baterije nakon utakmice i dugog puta iz Španjolske i već se okreću novoj utakmici domaćeg prvenstva. U 6. kolu Premijerke u goste nam stiže ekipa Čakovca i bit će to zapravo utakmica u kojoj će Čakovčani formalno biti domaćini zbog zamjene domaćinstva. Ekipa Čakovca trenutno dijeli drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s ekipom Gorice s deset osvojenih bodova. Jedini poraz ekipa je Čakovca doživjela upravo na gostovanju u Velikoj Gorici, a nakon dva uspješna gostovanja u Karlovcu i Kutini, Čakovčani će sutra odmjeriti snage s našičkom ekipom koju izuzetno respektiraju. Evo kako je utakmicu najavio trener Čakovca Josip Borković:

“U nadolazećem susretu protiv RK NEXE, jedne od najboljih rukometnih momčadi i vodeće ekipe u našoj skupini, više-manje je sve jasno i tu ne treba trošiti previše riječi. Naš cilj je dati svoj maksimum, što skuplje prodati kožu i steći dragocjeno iskustvo. Ovakve utakmice su prilika za nas da učimo i napredujemo. Vjerujem da će moji igrači dati sve od sebe i pokazati borbenost na terenu.”

Sutrašnju su tekmu najavili i naš trener Krešo Ivanković i pivot Leon Vučko:

Krešo Ivanković: „Nakon utakmice u Španjolskoj i dugog puta, vratili smo se u Našice no nemamo previše vremena za odmor. U subotu nas već čeka nova utakmica u Premijerki protiv ekipe Čakovca, ekipe koja je zasigurno najugodnije iznenađenje u ovoj sezoni. Igraju vrlo kvalitetan rukomet, imaju pet pobjeda iz šest utakmica od čega tri u gostima i mi se za tu utakmicu najozbiljnije pripremamo. Ujedno će nam subotnja utakmica odlično poslužiti i kao priprema za ono što nam predstoji u EHF Europskoj ligi, a to je gostovanje Kiela u Našicama. Svi su igrači zdravi i spremni, od prve ćemo se minute postaviti na pravi način i nadam se odigrati još jednu dobru utakmicu.”

Leon Vučko: „U subotu dočekujemo Čakovec, ekipu koja je u Premijerku ušla iz Prve lige i odmah su u borbi za Ligu za prvaka. Dobra, mlada ekipu na čelu s Levakom i Bakovićem, nakon 6 odigranih kola imaju drugi napad u ligi s najviše postignutih golova. Uz svo poštovanje prema njima, igramo doma, svjesni smo svoje kvalitete i to moramo pokazati od prve minute. Cilj je pobjeda i nova dva boda te ovu utakmicu iskoristiti kao dobru pripremu pred dvoboj s Kielom.”

Početak utakmice je u 19,00 sati, a ukoliko ne možete doći u dvoranu bit će osiguran live stream na YouTube kanalu HRS-a.

Ključne riječi

Josip Borković
Krešo Ivanković
Leon Vučko
Paket24 Premijer liga
RK Čakovec
RK Nexe
Podijeli s prijateljima

Naši sponzori