Odmor je završen, Gromovi krenuli s pripremama za drugi dio sezone

VijestiUtorak, 11. Siječanj 2022.

Zasluženi odmor je završen, Gromovi su se nakon jednomjesečne pauze jučer ponovno okupili i krenuli s pripremama za nastavak sezone.

Prije podne bilo je rezervirano za treninge u teretani Fitness kluba NAC, a prvi trening u dvorani odrađen je jučer poslijepodne. Atmosfera je odlična, a ekipi su se priključili Janko Kević i Aleksandar Bakić koji su se uspješno oporavili od ozljeda, a osim reprezentativca Halila Jaganjca, prvom okupljanju nisu se odazvali Mihailo Radovanović i Alen Blažević koji su u izolaciji te povrijeđeni Fran Mileta i Moreno Car.

Nakon pozdravnih riječi i kratkih uputa vezanih uz tijek priprema, trener Branko Tamše u suradnji s kondicijskim trenerom Mirkom Krolom s ekipom je odradio i prvi trening.  S obzirom na probleme s pandemijom i trenutne epidemiološke mjere, najavljena pripremna utakmica protiv Spačve koja je trebala biti odigrana u petak u Našicama, ipak je otkazana. Eventualni novi termin odigravanja ili neka druga pripremna utakmica bit će dogovorena u hodu. Prvom okupljanju ekipe nakon zimske stanke nazočni su bili i direktor kluba Marko Sertić i sportski direktor Vedran Zrnić.

Ključne riječi

Branko Tamše
RK Nexe
Podijeli s prijateljima